13-годишно бременно момиче избра смъртта пред живота

НЕ БЪДЕТЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ! СПОДЕЛЕТЕ НОВИНАТА

13-годишно момиче се е самоубило, след като е било изнасилвано от шестима мъже в апартамент, съобщава “Мирър”. Фаталният инцидент е се е случил в петък Банкок, Тайланд.

Съобщава се, че тийнейджърката, миг преди смъртта си, е снимала как краката й висят от покрива и е изпратила фотографията на приятел със съобщение, в което се казва: „Тръгвам си, обичам те“.

Момичето също така е написало серия от публикации във Фейсбук, в които казва „Тръгвам си“ и „Ако не бях бременна, щях да съм си отишла отдавна“.

Майка й е заявила пред полицията, че заради инцидента с изнасилването, дъщеря й е влязла в състояние на дълбока депресия преди да се самоубие. Момичето, което не се назовава с истинското име, а само с прякора си Пинки, е намерило смъртта си след скок от жилищен блок малко преди полунощ, съобщават тайландски медии.

Също така, тийнейджърката се е карала с 45-годишната си майка малко преди да умре. Майката хукнала след дъщеря си и се опитала да я спре. Смята се, че момичето е разбрало, че е бременно около месец преди смъртта си. Майката е разказала на полицията, че банда мъже е държала дъщеря й в плен и я е изнасилвала в нощта на 11 ноември, съобщава Coconuts Bangkok.

Полицията е уточнила, че вече са арестувани двама заподозрени по случая, свързани с изнасилването. Говорителката на служителите на реда Крисана Патаначароен заявява: „И двамата заподозрени са изправени срещу обвинения за сексуално малтретиране на момичето. Според информацията, Пинки вероятно е срещнала заподозрените в нощта, когато е била изнасилена групово.

НЕ БЪДЕТЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ! СПОДЕЛЕТЕ НОВИНАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *