• Home
  • Руслан Мъйнов: Чакам бебе от лудата сервитьорка от Комиците

Руслан Мъйнов: Чакам бебе от лудата сервитьорка от Комиците

Най-голямата мечта на комика Руслан Мъйнов – да свие семейно гнездо и да създаде свое поколение, е на път да се сбъдне. От 4 години Спас Лютов от хитовия сериал „Столичани в повече” има връзка с колежката си Анелия Луцинова и усилено работят за свой наследник.

„Да, с Анелия съм! Работим за бебе. Господ ще каже кога”, призна Руслан. Според колеги на 42-годишния комик той бил готов да чуе Марша на Менделсон, но след като е сигурен, че щъркелът ще долети. Отношенията на артистичната двойка обаче бяха на приливи и отливи и още в началото на връзката им двамата бяха разделени за около година. Любовта им пламнала по време на снимките на забавното предаване „Комиците” през 2015 г. В него Анелия нашумя със скечовете си на Лудата сервитьорка. Съдбата ги срещнала в труден за актьора момент, когато в рамките на 6 месеца изгубил няколко близки хора. Починали баща му, близък негов приятел, с когото били като братя, негова приятелка си отишла от болест, а катастрофа погубила друг негов авер.

Според запознати, именно Анелия била причината Руслан да се стопи драстично само за няколко месеца и да свали цели 25 кг. от теглото си. Луцинова и Мъйнов заживели под един покрив и точно, когато всички около бесарабския българин се радвали, че най-накрая е срещнал любовта и ще създадат прекрасно семейство, връзката им се разпаднала. 32-годишната Анелия не се чувствала готова за брак и деца и предпочела да остави Руслан да търси щастието си другаде. Красивата брюнетка съобщила решението си на чувствителния актьор с бележка. В нея Луцинова написала, че има чувства към него, но по-добре за двамата било да се разделят.

2 години по-късно Ани, както я наричал актьорът, преосмислила решението си. Помогнала им съвместната им работа в комедийната постановка „Стая 1313” в театър „Сълза и смях”, с която обикалят из страната, продължават да си партнират и в „Комиците” по Би Ти Ви. Сега двамата усилено се мъчат да си създадат наследник, пише „Уикенд“.

Leave A Comment